Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, η συνδικαλίστρια και μετανάστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα, (Γεν. Γραμματέας της Παναττικής Ενωσης Εργαζομένων στους Εργολάβους Καθαρισμού ), δέχθηκε δολοφονική επίθεση με οξύ έξω από το σπίτι της, τη Δευτέρα στις 22/12/2008.

Εκτοτε νοσηλεύεται στην εντατική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, και η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Η εργαζόμενη , δραστηριοποιείτο με μαχητικότητα και συνέπεια, σε έναν κλάδο ιδιαίτερα δύσκολο για τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους.

Οι εργαζόμενοι συνάδελφοί μας του κλάδου των εργαζομένων στους εργολάβους καθαρισμού μετά την επίθεση που δέχτηκε η Κωνσταντίνα νοιώθουν περισσότερο φοβισμένοι, σε έναν χώρο όπου καθημερινά η
εργοδοτική αυθαιρεσία λειτουργεί εις βάρος τους με αποτέλεσμα να είναι απλήρωτοι, ανασφάλιστοι, με ελάχιστα δικαιώματα και εργασιακές σχέσεις μεσαίωνα.

Στο όνομα όχι μόνο της συναδελφικής αλληλεγγύης, αλλά πάνω από όλα του ανθρωπισμού, σε μια Συναδέλφισσα, Μητέρα, και Μετανάστρια, που επέλεξε συνειδητά να ζήσει με αξιοπρέπεια στην χώρα μας οφείλουμε να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας.

Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, είναι να τη συνδράμουμε οικονομικά. Έστω και ένα ευρώ (1€), είναι χρήσιμο σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να καταθέσουν την οικονομική τους βοήθεια στον λογαριασμό που διατηρεί μαζί με τη μητέρα της: 5012-019021-277 Τράπεζα Πειραιώς
DECHEVA ELLENA KUEVA KOSTADINA NIKOLOVA

Πάνος Κυριακούλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επισκέψεις