Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ - 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2008
Η ΓΣΕΕ εκφράζει την ολόπλευρη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στην οικογένεια του αδικοχαμένου Νέου καταδικάζοντας απερίφραστα την εν ψυχρώ δολοφονία του.Πρόκειται για απαράδεκτo και αποτρόπαιο έγκλημα κατά της ζωής ενός Νέου Ανθρώπου που συνειρμικά μας παραπέμπει στις πιο αντιδημοκρατικές περιόδους της πολιτικής ζωής .
Οι επιθέσεις κατά των δημοκρατικών, κοινωνικών και εργατικών δικαιωμάτων των εργαζομένων επιβάλουν την καθολική συμμετοχή στην Γενική Απεργία της Τετάρτης 10/12/08 που θα είναι η δυναμική απάντηση των εργαζομένων του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, ενάντια σε κάθε μορφή βίας, στην αντεργατική πολιτική, στις απολύσεις και την ανεργία.
Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους φορείς και όλους τους πολίτες, τη νεολαία, τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, μετανάστες σε ειρηνικό Παν-δημοκρατικό Απεργιακό Συλλαλητήριο την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στις 11:00 η ώρα. στη Βουλή - Σύνταγμα. Η προάσπιση της Δημοκρατίας και τα απεργιακά αιτήματα αφορούν ΟΛΟΥΣ τους Πολίτες, για αυτό και η παρουσία ΟΛΩΝ στην Απεργία και στο συλλαλητήριο είναι απαραίτητη.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ – ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ στις 11:00 π.μ στη ΒΟΥΛΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επισκέψεις