Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΙΥΕ) ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 18/10/2012
Αθήνα 15/10/2012

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2012
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Εργαζόμενοι – Εργαζόμενες, Άνεργοι, Νέοι και Νέες

Η συγκυβέρνηση της υποτέλειας, της Τρόικας και των μεγάλων εργοδοτών, στο όνομα της δήθεν αποφυγής της χρεοκοπίας και της είσπραξης της νέας δανειακής δόσης, είναι έτοιμη να περάσει  το πιο καταστροφικό και εξοντωτικό πακέτο μέτρων, που γνώρισε ποτέ η χώρα μας στη σύγχρονη ιστορία της.
Είναι ένα σχέδιο που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει τους εργαζόμενους και την πλειοψηφία του ελληνικού λαού στην απόλυτη εξαθλίωση, στη φτώχεια,  στη μαζική ανεργία και θα φέρει τη χώρα μας 50 χρόνια πίσω. Είναι ένα σχέδιο για να γίνει η χώρα μας, ζώνη φθηνού εργατικού δυναμικού για το μεγάλο κεφάλαιο που θα «επενδύσει» σε όλα τα δημόσια αγαθά και τις υπηρεσίες που θα ξεπουλήσουν.
Τα νεοφιλελεύθερα ιερατεία της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ μαζί με την τρικομματική Κυβέρνηση της υποταγής, είναι έτοιμα να μας γονατίσουν και να μας εξοντώσουν αφαιρώντας άμεσα 9 δις Ευρώ από τους μισθούς μας, τις συντάξεις μας και το κοινωνικό κράτος.
Θα μας επιβάλλουν νέα δυσβάσταχτα φορολογικά χαράτσια. Μας επιφυλάσσουν μισθούς και συντάξεις πείνας. Θέλουν συνθήκες εργασίας που θυμίζουν δούλους. Καταργούν κάθε ψήγμα δικαιώματος που μας έχει απομείνει.
Μας κλέβουν την αξιοπρέπεια και τη ζωή. Μοναδική ελπίδα είναι η δράση και η αντίστασή μας. Σας καλούμε να μη σκύψουμε το κεφάλι. Να βγούμε όλοι στους δρόμους και να συμμετάσχουμε μαζικά στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 18 Οκτώβρη.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
·           Να μην αφήσουμε να ψηφιστούν τα εφιαλτικά μέτρα των 20 δις και καταστρέψουν τη ζωή όλων μας
·           Να αποδεσμευτούμε από την τρόικα, να ακυρώσουμε τα μνημόνια και όλο το νομοθετικό πλαίσιο της εργασιακής ζούγκλας
·           Να  υπερασπίσουμε τους μισθούς, τις συντάξεις και το κοινωνικό κράτος. Να σώσουμε τις συντάξεις και την Κοινωνική Ασφάλιση
·           Να προστατέψουμε τα εργασιακά και κοινωνικά μας δικαιώματα, να προστατέψουμε τη δημοκρατία
·           Να υπάρξει ουσιαστική κοινωνική προστασία για τους 1.5 εκατ. άνεργους
·           Να γίνουν δημόσιες επενδύσεις,  να μην ξεπουληθούν   η  δημόσια  περιουσία και τα  δημόσια κοινωνικά αγαθά. Να σώσουμε την Παιδεία, την Υγεία και την Κοινωνική Πρόνοια.  

Όλοι στην Απεργία - ΠΕΜΠΤΗ 18/10/2012
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
11.00 π.μ. στο Πεδίο Άρεως

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΥΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επισκέψεις