Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Πρόγραμμα δράσης ΓΣΕΕ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Eνόψει των κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ στη ΔΕΘ στις 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2012 στη Θεσσαλονίκη  το πρόγραμμα δράσης της ΓΣΕΕ και των συνδικάτων είναι .
  • Την Πέμπτη 6/9/2012 και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών και συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο IMPERIAL (Αντιγονιδών 13) για το πλαίσιο διεκδικήσεων της ΓΣΕΕ, ενώ θα παρουσιασθεί από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ περιληπτικά η Ετήσια Έκθεση για την Ελληνική Οικονομία. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος τα συνδικαλιστικά στελέχη Πρόεδροι ή Γενικοί Γραμματείς των Ομοσπονδιών και των Εργατικών Κέντρων Μακεδονίας και Θράκης. 

  • Την Παρασκευή 7/9/2012 τα Προεδρεία των Εργατικών Κέντρων θα κάνουν εξορμήσεις-συσκέψεις με τα πρωτοβάθμια σωματεία στους χώρους εργασίας για την ενεργοποίηση και συμμετοχή των εργαζόμενων στη συγκέντρωση και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων.

  • Το Σάββατο 8/9/2012 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και συλλαλητήριο των συνδικάτων στο Αγαλμα Βενιζέλου με πορεία προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των συνδικάτων εκδόθηκε διακήρυξη-ανακοίνωση και αφίσες, οι οποίες αποστέλλονται στα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες για την ενημέρωση, την κινητοποίηση και τη συμμετοχή των εργαζόμενων στο συλλαλητήριο.


Επισυνάπτεται το κείμενο της διακήρυξης και τις αφίσες για το Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επισκέψεις